مطلوب‌ترین شیوه حکومت مردمی، اداره فدرالی است که آن زمان در وزارت کشور ۱۰ منطقه هم مشخص کردیم اما از نظر قانون اساسی نمی‌توانیم فدارتیو باشیم.(محمد خاتمی:1398)

پ.ن: این نظر خاتمی را برخی اساتید اندیشه ی مانند سیدجواد طباطبایی نقد کردند. بخش‌هایی از یادداشت محمد قوچانی رومه‌نگار در این خصوص:


خاتمی تفکر کمونیستی «همه قدرت‌ در دست شوراها» که مبنای اتحاد شوروی و نظریه مختار روشنفکران چپ در سال ۱۳۵۷ بود را به نهاد شورای شهر بدل ساخت که فهمی معتدل از آن اندیشه چپ است. (محمد قوچانی)

 

از نظر سیدجواد طباطبایی بزرگ‌ترین خطری که ایران امروز را تهدید می‌کند، توطئه دشمنان ایران برای فروپاشی ی و اجتماعی آن است. موج روشنفکران چپ که از ایران به عنوان کشوری کثیرالملة یاد می‌کنند، در واقع بخشی از پروژه‌ی فروپاشی ایران است. (محمد قوچانی)

 

نقدهای طباطبایی بر برخی اصلاح‌طلبان که مفهوم ایران به عنوان یک مفهوم تاریخی و فلسفی از آثارشان غایب است پابرجاست. چندی پیش مصطفی ملکیان از اساس منکر وجود مفهومی به نام ایران شده بود. ملکیان چندی است که به قطب برخی اصلاح‌طلبان بدل شده است. (محمد قوچانی)

 

اصلاح‌طلبی از نوع چپ اسلامی یا روشنفکری دینی اکنون به نوعی جهان‌وطنی و انترناسیونالیسم روی آورده و شاهد مثال این که در ماجرای رفراندوم استقلال اقلیم کردستان عراق افراد منفردی[اصلاح‌طلب] پیدا شدند که از این مساله دفاع کردند. (محمد قوچانی)

 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Jorge miraculous ladybug اموزش سیم کشی ساختمان Nawazhoot1373 موسسه دنیای زبان Mike شاهد معرفی اسکریپت وبلاگ دکتر سید کریم حسینی سیاستمدار خوزستانی