سنت من چنین است که گمراه کنندگان را یاور وکارگردان خود نمی گیرم: وَ ما کُنْتُ مُتَّخِذَ الْمُضِلِّینَ عَضُداً | کهف: 51

وقتی که امام حسین علیه السلام از عبیداللَّه بن حرّ جعفی در راه کوفه درخواست یاری نمود، او از پیوستن به لشکر امام خودداری کرد و گفت: من اسبی خوب و تندرو دارم که می توانم آن را به شما تقدیم کنم. امام حسین علیه السلام ناراحت شد و این آیه را تلاوت فرمود: وَ ما کنْتُ مُتَّخِذَ الْمُضِلِّینَ عَضُداً

به حضرت علی علیه السلام گفتند: تا استقرار یافتن حکومتت، معاویه را بر امارت ثابت نگهدار و پس از قدرت یافتن، او را کنار بگذار! حضرت در جواب آنان فرمود: «ما کنْتُ مُتَّخِذَ الْمُضِلِّینَ عَضُداً»

مشخصات

• جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : السلام ,علیه ,امام ,الْمُضِلِّینَ ,مُتَّخِذَ ,علیه السلام ,مُتَّخِذَ الْمُضِلِّینَ ,کنْتُ مُتَّخِذَ ,امام حسین ,الْمُضِلِّینَ عَضُداً ,کنْتُ مُتَّخِذَ الْمُضِلِّینَ ,مُتَّخِذَ الْمُضِلِّینَ عَضُداً
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ققنوس شورای دانش آموزی میرداماد شهرکرد Kuroi._.kitsune ديوارپوش کتاب tamirkade alireza hoseinpour نگین کویر Kevin