در یکی از همین شب‌های پاییزی در کمال بی‌حوصلگی کتاب«ارتش سری روشنفکران» را برداشتم و ورق زدم. سپس آن را از همسرم امانت گرفتم که بخوانم(اعضای خانواده ما حساسیت زیادی نسبت به کتابهای خود دارند) ورق که زدم عنوان کتاب برایم جذاب نبود؛ عنوان فصل ها نیز. اما بخش مقدمه یا درآمد کتاب مطالب مفیدی درخصوص برخی فیلسوفان مطرح و مکتب‌های معاصر فلسفی داشت.

پ.ن: متاسفانه در روزهای گذشته و ساعتی که بنده به پنل دسترسی نداشته ام یکی از پست‌های پیشنویس به اشتباه منتشر شده است که از این بابت از خوانندگان و همراهان فهیم فیشنگار عذرخواهی می‌کنم.(بایید دربارش حرف نزنیم)

پ.ن: ابتدا عنوان مطلب را «درآمدش خوبه» گذاشته بودم که یعنی بخش«درآمد» کتاب، خوب بود اما در تورقی که دوباره در آن بخش زدم دیدم دور تعبیر «آوارگی معرفتی» با مداد خط کشیده ام؛ بر آن شدم! که بیارمش توی عنوان| و اینگونه شد که امروز با یک عنوان ترکیبی در خدمت شما هستیم.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نمایندگی ها و تعمیرگاه های مجاز آژانس دیجیتال مارکتینگ یاراپلاس تناسب اندام کسب و کار اینترنتی و بازاریابی اینترنتی رودخانه ماه dubbed-download1.parsablog.com دوربین های دیجیتال آنچــه مینویســمـ... ما میتوانیم