من خوف این را دارم که مردم برای خاطر ما و شنیدن حرف ما به بهشت بروند و ما برای خاطر اینکه خودمان مهذب نبودیم به جهنم. و آن خوف زیادی که من دارم این است که ما روبرو بشویم با آنها، ما در جهنم باشیم، آنها در بهشت باشند و اشراف به ما پیدا کنند. و این خجالت را انسان کجا ببرد که اینها برای خاطر ما به آن مقامات رسیده‌اند و ما برای خاطر هواهای نفسانی به این درجه سُفلی‌.

این یک خوفی است که بسیاری از اوقات من متذکرش هستم. و یک قصه‌ای را که برای من نقل کرده‌اند که یکی از تجار پیش یکی از علمای بزرگ رفته است و گفته است که آقا! اگر پشت کتابی یک چیزی نوشته‌اند به ما هم بگویید، کتاب‌ها معلوم، اما اگر پشت کتابی چیزی نوشته‌اند که شما از آن مطلع هستید به ما هم بگویید برای اینکه ما می‌بینیم که شما ما را دعوت می‌کنید به خیر و صلاح، و خودتان نیستید اصلش؛ معلوم می‌شود یک مطلب دیگری در کار است. آن آقا گریه کرده است- از قراری که گفته‌اند- و گفته است حاجی هیچ چیز دیگری نیست و ما فاسد هستیم.

این طور هم نیست که انسان خیال کند که شیطان‌ می‌آید ابتداءً به آدم می‌گوید که بیا برو طاغوتی بشو، این را نمی‌گوید. قدم به قدم انسان را پیش می‌برد، وجب به وجب انسان را پیش می‌برد.

خودش هم نمی‌فهمد، خیال می‌کند برای خدا دارد جمهوری اسلامی را تضعیف می‌کند.

پینوشت‌ها:

• این مطلب برای همه ما مفید است؛ مخصوصا صوتش
  • این مطلب برای همه ما مفید است؛ مخصوصا برای کسانی که می‌خواهند نگاهشان به خود و شیوه قضاوت درباره دیگران را تغییر بدهند.
  • مخصوصا برای کسانی که می‌خواهند با پنل خداحافظی کنند!
  • به نظرم امام استاد ارائه تحلیل اخلاقی از مسائل ی هستند.
  • سخنرانی در جمع نمایندگان مجلس خبرگان- صحیفه امام خمینی| 28 تیر 1362 فیلم؛ صوت؛ متن
  • اگر از پست خوشتان آمد لایک کنید.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دکوراسیون داخلی دانلود آهنگ های حدید Sam شهر فرهنگ و ادب نیشابور دانلود رمان جدید | دانلود رمان عاشقانه درمان قطعی و همیشگی افسردگی، وسواس و استرس و اضطراب | بدونه قرص و دارو سئو بدون عنوان عروسک چوبی