انقلاب اسلامی فجری است که بامدادی در پی خواهد داشت.  و این همه را تنها کسی درمی‌یابد که منتظر است و بوی یار را از فاصله‌ای نه چندان دور می‌شنود و هر لحظه انتظار می‌کشد تا صدای «انا المهدی» از جانب قبله بلند شود و او را به سوی خویش فرا خواند.

شب حیات انسان با انقلاب اسلامی در فجر صادق خویش داخل شده است و شایسته است که اکنون منتظر صبح باشیم، صبح دولت یار.

شهید سید مرتضی آوینی

پ. ن: سلام. شاید انقلاب اسلامی در کشورهای مختلف علاقمندانی داشته باشد که نمی توانند 22 بهمن ماه را جشن بگیرند. مثل مردم حزب الله لبنان که سال های پیش نمیتوانستند ولی امسال جشن باشکوهی به خاطر دهه فجر برگزار کردند.قلب های علاقمند که برای این فجر بشری می تپد بسیار است و ما حتی از رشد آن هم اطلاع نداریم و من سعی می کنم به نیابت از این انسان های مشتاق فردا در مراسم شرکت کنم. 

پ. ن: دوست داشتم امشب متن سخنرانی جذاب سید حسن نصرالله در این مراسم را بگذارم اما دوستان مقاومت هنوز ترجمه فارسی را منتشر نکرده اند.سخنرانی ایشان را دیشب در تلویزیون دیدم چه گزارش خوبی داد از تاریخ و دستاوردهای انقلاب اسلامی و همه بر اساس آمار های سازمان ملل متحد و موسسات وابسته به آن. 

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

همگردی، پرتال جامع گردشگری کسب درامد از اینترنت زنبورستان و زنبورداري یواشکی من اطلاعات و مشخصات خودروها Stephanie Free Coupons & Promo Offers wirecashfan کربن فعال